VAAT brengt nu ook kleur naar de tafel

VAAT brengt nu ook kleur naar de tafel

VAAT brengt in navolging van een serie kleurrijke fashionable thee- en keukenhanddoeken een signature tafellaken in roze oranje XL pied-de-poule dessin. Met dit typische VAAT-ontwerp wordt een diner een nog groter feestje.
De XL, zoals het tafellaken kortweg heet, geeft een instant upgrade aan je tafel en is de manier om simpel kleur toe te voegen aan je interieur. Het tafellaken is 300 x 150 cm, van 100 procent katoen en jacquard geweven. Dat betekent dat het patroon in de stof is geweven en de stof niet is bedrukt. Het tafellaken verkleurt dus niet in de was en is slijtvast. Bovendien is het daardoor aan twee kanten te gebruiken. Last but not least is het afgewerkt met een anti-vlek behandeling en waterafstotende coating zonder dat dit aan de finishing van de stof te zien is.
“Vaak is een tafellaken heel mooi, maar niet praktisch of andersom. Probeer maar eens een rode wijnvlek uit een geweven tafelkleed te verwijderen of de tafel mooi te dekken met tafelzeil. Dit tafellaken combineert kleur en stijl met gemak,” zegt Kim de Vries, founder van VAAT.
Het tafelkleed is een perfect cadeau voor foodies en interieur lovers. Het is origineel verpakt in een duurzame stoffen enveloppe, zodat het na een etentje weer handig op te bergen is. Uiteraard kan deze verpakking ook gebruikt worden om andere keukenartikelen in op te bergen.

De XL is “Made in  Portugal”, wat  betekent dat het tafellaken is gemaakt volgens Europese regels en  onder goede arbeidsomstandigheden. Ook is het transportproces veel minder belastend voor het milieu; minder ver transporteren betekent minder CO2-uitstoot.

Het tafelkleed is €119,95 en verkrijgbaar via de webshop van VAAT en via geselecteerde retailers in Nederland en België.
Terug naar blog